KATWIJK - Quick Boys is ook in het vierde duel in de tweede divisie ongeslagen gebleven. Promovendus RKAV Volendam kreeg de nodige kansen op Sportpark Nieuw Zuid, maar de thuisploeg toonde zich een stuk slagvaardiger: 4-1.

Voetballend deden beide ploegen niet eens zo zeer voor elkaar onder, maar het was Quick Boys dat toesloeg uit de momenten die het kreeg. Allereerst na een kleine twintig minuten via Patrick Brouwer en kort voor rust was Lukas Hamann het eindpunt van een goede aanval van de thuisploeg.

RKAV Volendam wenste zich echter niet gewonnen te geven en de ploeg van trainer Berry Smit was na rust de bovenliggende partij. Het leverde kansen op voor Roy Tol en invaller Niels Kwakman en uiteindelijk wist Nick Runderkamp na een uur spelen een knappe aanval af te ronden. De gelijkmaker hing in de lucht, maar het was opnieuw Quick Boys dat toesloeg met een hoofdrol voor inaller Milan Zonneveld. De lange spits legde bij zijn eerste balontact knap terug op Jesse Reinders om vervolgens zelf de eindstand op 4-1 te bepalen.